Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is het grootste professionele netwerk ter wereld. Via LinkedIn delen we beroepsmatige informatie met elkaar (zoals functie en bedrijfstak). En omdat we deze informatie delen, is het mogelijk om mensen heel gerichte, bijna persoonlijke advertenties te tonen. Dat maakt LinkedIn een zeer interessant platform voor adverteerders. Adverteren op LinkedIn helpt u nieuwe klanten te vinden, informatie over uw product of dienst te delen en uw sales te vergroten.
Waarom kiezen voor adverteren op LinkedIn?

Groot bereik

Met meer dan zes miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste en belangrijkste professionele netwerk van Nederland. Met dit aantal heeft LinkedIn in Nederland één van de hoogste penetratiegraden ter wereld.

Indrukwekkende targeting

Via LinkedIn kan nauwkeurig worden geadverteerd. Het advertentie-platform van LinkedIn biedt targetingmogelijkheden die ook onderling gecombineerd kunnen worden. Op basis van o.a. leeftijd, geslacht, functie, bedrijfstak en locatie bereikt u precies de juiste mensen.

Retargeting

Mensen hebben uw website bezocht, maar hun winkelmandje is nog leeg. LinkedIn biedt de mogelijkheid om deze potentiële klanten opnieuw te benaderen. Met behulp van een stukje code op uw website, de zogenaamde LinkedIn Insight Tag, wordt duidelijk wie welke pagina heeft bekeken. Via LinkedIn kunt u deze mensen uw advertentie tonen, ofwel ‘retargeten’.
Welke verschillende LinkedIn-advertenties zijn er?
Hieronder ziet u een voorbeeld van een advertentie met één afbeelding (Image Ad). Een advertentie kan ook worden voorzien van meerdere afbeeldingen (Carousel Ad) of van een video. Daarnaast kent LinkedIn tekstadvertenties in de rechterkolom (desktop).
Waar verschijnen LinkedIn-advertenties?
Uw advertenties worden getoond in het nieuwsoverzicht (desktop en/of mobiel). Tekstadvertenties worden getoond in de rechterkolom (desktop). U bepaalt zelf waar uw advertenties wel of niet verschijnen.
Wat kost adverteren op LinkedIn?
Als u via LinkedIn adverteert komt u nooit voor verrassingen te staan. U bepaalt vooraf uw budget per dag, of voor een bepaalde periode. Binnen dit budget betaalt u een vast bedrag per duizend vertoningen of per click. Aan Impactonline betaalt u een uurtarief voor de geleverde diensten.
Wat is het verschil tussen LinkedIn- en Google-advertenties?
Mensen die googelen zoeken informatie over een product of dienst, of hebben een specifiek probleem. Hun zoekopdrachten geven bedrijven de mogelijkheid om advertenties te tonen. Echter, als adverteerder moet u wachten totdat mensen naar informatie zoeken. Via LinkedIn bereikt u mensen op basis van hun persoonlijke gegevens, zelfs voordat zij behoefte aan informatie hebben. LinkedIn werkt dus proactief en Google reactief.
Interesse in adverteren op LinkedIn? Hieronder ziet u onze mogelijkheden:

Pakket A: LinkedIn-campagne

Uw LinkedIn-campagne verdient een goede voorbereiding. Samen met Impactonline bepaalt u uw doel en uw doelgroep, het type advertentie, het budget en de looptijd. Impactonline zorgt vervolgens voor slimme targeting, plaatsing van uw advertentie, voert A/B-testen uit en monitort uw campagne. U ontvangt periodieke rapportages van de resultaten.

Pakket B: LinkedIn-campagne inclusief design en copywriting

Content is key… Het succes van uw campagne hangt in sterke mate af van de inhoudelijke kwaliteit. Impactonline zorgt daarom voor de creatie van een opvallende, aantrekkelijke en relevante advertentie. Wij weten hoe uw campagne een flinke boost aan zeggingskracht moet krijgen en naadloos aansluit bij uw doelen, strategie en gebruikelijke huisstijl en tone-of-voice.

Pakket C: LinkedIn-retargeting

Retargeting via LinkedIn levert in de praktijk zeer goede resultaten op. Met retargeting bereikt u mensen die eerder uw website hebben bezocht, maar nog niet tot actie zijn overgegaan. Impactonline plaatst de LinkedIn Insight Tag op elke pagina en segmenteert de bezoekers. Zij kunnen vervolgens met een advertentie worden benaderd. U kunt deze mensen ook een specifieke, verleidelijke aanbieding tonen, al naar gelang de pagina die zij hebben bekeken.
Ontvang een offerte op maat
Wilt u uw product onder de aandacht brengen bij precies de juiste mensen en bent u geïnteresseerd in een campagne op LinkedIn? Geef hieronder aan wat uw wensen zijn, dan ontvangt u vandaag nog een offerte op maat.
Uw campagnewensen

© 2017 – 2024 Impactonline   |   Privacyverklaring   |   Disclaimer